​”Allan Møller Sørensen har fået mig til at indse, at jeg er “en kvinde der elsker for meget” – og hvad det har betydet både i relation til familie, venner, arbejde og parforhold. Det har været fantastisk at kunne tale med en mand om disse ting og få så mange brugbare værktøjer at arbejde videre med.”

Sundhedsrådgiver og personlig træner Fenja Choleva

”At gå i terapi hos Allan virker før, under og laaaang tid efter. Jeg elsker min terapi hos ham. Det er stærkt, overraskende og meget brugbart.”

Skuespiller Allan Clausen

"Allan er altid utroligt nærværende og meget lyttende, hans arbejde er præget af ordentlighed og stor faglig kompetence.”

Cand.pæd.psyk. Annette Olsen​

”Jeg husker mange dejlige ting fra mit terapiforløb hos Allan Møller Sørensen. Jeg husker bl.a. hans oprigtighed, følelsen af tillid og tro på, at han både kunne og ville kunne hjælpe mig – og talte sandt, når han sagde, at han selv om det ville blive en lang proces, ville støtte mig hele vejen.”

Pædagog og forfatter til bogen “Et liv med hiv” Claus Christensen

Send mig en besked

Et liv med HIV

​Læs uddrag af bogen skrevet af Claus Christensen

​“Jeg begyndte i terapi hos Allan Møller Sørensen, en tidligere rådgiver fra Hiv-Danmark. Min barndom blev endevendt, jeg slog i puder og råbte og skreg mine frustrationer ud. Jeg kunne intellektuelt forstå mine forældres bevæggrunde og min barndom, men der var stadig følelsesmæssige knuder fra fortiden, der slørede nutiden. Jeg satte billeder af mig selv som spæd op på toiletspejlet, skabte et rum, hvor jeg tog mig kærligt af min historie og af den lille Claus. Jeg fandt ud af, at jeg førhen blot havde bedt om hjælp hos diverse terapeuter til at sætte hylder op, hvor jeg kunne arkivere de uønskede følelser, der ikke var plads til hos mig selv eller i mine omgivelser. Det værste af det hele var, at projektet næsten lykkedes.

Som Allan sagde til mig en dag:

– Du var så forfærdelig tæt på at ødelægge dit liv.

Det havde han jo ret i. Det var ikke andres fejl eller skyld, det var mig selv der bar ansvaret for min elendighed og kun mig selv, der kunne ændre på situationen.”

Ovenstående er et uddrag af Claus Christensens bog „Et liv med hiv” (forlaget Frydenlund), hvori han beskriver sit liv og kamp gennem 15 år med en livstruende sygdom. Det er nu 18 år siden, at Claus fik sin hiv-diagnose, og han lever i dag et ganske almindeligt liv med kone og børn.​

Dansk psykoterapeut forening logo

Search