Kroppsykoterapi, hvad er det?

Hos mig, går samtaleterapi og kropsterapi hånd i hånd.

Kroppens tilstand har en stor betydning for, hvordan vi føler, tænker og handler. Og omvendt har det vi tænker og føler stor betydning for, hvordan vores krop har det. Derfor ser og arbejder jeg med begge dele – altså med hele organismen.


I starten fylder samtaleterapien typisk det hele.

Dog vil jeg sikkert hurtigt introducere dig til forskellige ”body-mind” og ”awareness” teknikker, såsom meditation og forskellige kropøvelser, der styrker dine sanser og træner dig i at kunne være mere nærværende, og ”være tilstede i din krop”.

Det er vigtigt, at vi får skabt et trygt og tillidsfuldt rum, i vores del af verdenen og de fleste nu engang mere trygge ved at kommunikere med deres hoved end med deres krop.

Nogle få klienter er klar til kropsterapi med det samme i forbindelse med samtaleterapi. Enten fordi de allerede har en god kontakt til deres krop og i forvejen arbejder med sig selv på den måde, eller fordi et af deres mål med at gå i terapi er, at få skabt en stærk forbindelse mellem krop og sind. ​

Dansk psykoterapeut forening logo
Der er mange gode grunde til at gå i terapi


Har du problemer, som tærer på dit overskud eller forstyrrer din nattesøvn?
Er du ramt af kærestesorg, en skilsmisse, alvorlig sygdom, et dødsfald eller en fyring? Slås du med stress, angst, depression, udfordringer i forhold til din seksualitet eller andet, du ikke kan håndtere alene?

Giv dig selv en gave: Et terapiforløb hos mig – og få en indre positiv rejse, hvor jeg vil være din guide til at få mere glæde ind i dit liv og få styrke, selvværd og mod til at folde dig ud som hele den, du er.

Send mig en besked

Search